Pedicure behandelingen

Verwen en onderhoud je voeten met een pedicure behandeling. Je voeten krijgen gedurende de dag veel te verduren, toch worden ze vaak vergeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels krijgen ze aandacht.
Geef ze die aandacht eerder en zorg voor een goede, regelmatige voetverzorging. Een pedicure behandeling bij Zuiver en Puur bestaat uit het knippen, frezen en reinigen van de nagels, eelt verwijderen, kloven behandelen, likdoorns verwijderen en een voetencrème.  Na afloop van deze behandeling voelen je voeten weer als nieuw!

Basis pedicure  – € 20
Nagels knippen, nagels polijsten met een glas vijl, verwijderen van overtollig eelt en eventuele likdoorns, verzorgen van de nagelriemen en de gehele voet.
Luxe pedicure – € 24,50
Nagels knippen, nagels polijsten met een glas vijl, verwijderen van overtollig eelt en eventuele likdoorns, verzorgen van de nagelriemen en de gehele voet inclusief het lakken van de teen nagels.
De nagellak krijg je gratis mee naar huis.

Super de luxe pedicure – € 32,50
Nagels knippen, nagels polijsten met een glas vijl, verwijderen van overtollig eelt en eventuele likdoorns, verzorgen van de nagelriemen, voetscrub, voetmasker, ontspannende voetmassage, verzorgen van de gehele voet inclusief het lakken van de teen nagels. De nagellak krijg je gratis mee naar huis.

Losse voet en nagel behandelingen

Basis pedicure inclusief Shellac –       € 37
Shellac –       € 20
Shellac verwijderen (tijdens een behandeling 50% korting) –      € 5,00
Wilde Pedique  – vanaf  € 12,50
Likdoorn verwijderen –      € 9,50
Kalknagels –      € 9,50
Nagels knippen –      € 9,50