Over Zuiver en Puur

Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan in verschillende schoonheidssalons in Nederland en in het buitenland ben ik mijn eigen salon gestart. Een kleine, sfeervolle, persoonlijke en professionele salon genaamd ‘Zuiver en Puur’ aan de Marellenkamp 25 in Oldenzaal.

De oorsprong van huidproducten wordt steeds belangrijker. Je wilt weten welke ingrediënten verwerkt zijn in cosmeticaproducten en wat ze doen met je huid. In mijn salon maak ik gebruik van het merk ‘IK Skin perfection’.  ‘IK Skin perfection’ is een groen product zonder chemicaliën zoals parabenen, sulfaten en siliconen. Een prettig product daadkrachtig voor ieder huidtype!

Bij Zuiver en Puur huidverzorging kunt u terecht voor verschillende gelaats, en lichaamsbehandelingen. Waardoor u in totale ontspanning bent en de salon met huidconditie weer verlaat.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken kunt u telefonische contact met mij opnemen

Graag tot ziens,
Lieke Grundel

 

img-20161007-wa0027