IK Skin Perfection

IK Skin Perfection is een groen, parfumvrij cosmeceutical product. Het product bestaat uit alleen natuurlijke en actieve werkstoffen. Salon Zuiver en Puur heeft gekozen voor dit product vanwege het Less is More principe: in de producten worden geen huidonvriendelijke stoffen toegevoegd, er zitten dus geen geur of kleurstoffen in de producten. Hierdoor is het product geschikt voor iedere huid. Daarnaast is het uitvoerig getest en dierproefvrij.

Daarnaast is het Research en Development team van IK Skin Perfection één van de beste in Europa en bestaat uit farmaceuten, dermatologen en huidtherapeuten. Doordat zij dagelijks onderzoek doen naar de meest unieke en innovatieve ingrediënten, kan salon Zuiver en Puur de hoogst haalbare kwaliteit aanbieden.

De producten van IK Skin Perfection zijn geschikt voor alle huidproblemen en gericht om pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verminderen, te verhelpen of zelfs te verwijderen. IK Skin Perfection is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Huidverbetering vindt plaats door een balans te vinden tussen de IK Skin Perfection behandelmethodes, een effectief thuisverzorgingsprogramma en een gezond voedingspatroon.